Dark Sky - Nattehimlen over Møn og Nyord

Husk at vende næsen opad, når du holder ferie på Møn og Nyord, som er et af de få steder i Danmark og øst for Storebælt, hvor nattehimlen og Mælkevejen tydeligt ses på grund af minimal lysforurening.

Lysforurening kan påvirke det naturlige nattemørke, nattesøvnen og det mentale helbred. 

På Møn og Nyord kan I roligt lægge jer til at sove uden at blive forstyrret af lys.

Spil golf på Møn

I kan få alletiders golfoplevelse ved at gå 18 huller på Møn. Bo og spis ved golfbanen på Præstekilde Hotel, så I kan få en fuldendt golfferie med direkte udsigt til golfbanen.

Møn GolfCenter tilbyder også muligheden for at spille krolf, hvis man ikke er til golf. Kontakt centret for at høre nærmere.

Vandrefalken på Møns Klint

Møns Klint har glæden af at være ynglested for verdens hurtigste dyr i luften.

I kan være heldige selv at opleve den. Bestil plads på en vandrefalketur med GeoCenter Møns Klint. I kan se på GeoCentrets hjemmeside, hvornår turene finder sted.

Læs mere om, hvordan I tilmelder jer, via linket til højre.

På Møn kan I også få indblik i falkejagtens udøvelse og kulturhistorie på Falkoneriet.

Find fossiler på Møn

Du kan være heldig at finde fossiler på Møns strande. Stik næsen i sandet og se, om du kan finde rester eller aftryk af de dyr og planter, som levede for flere tusinder år siden. Download brochurerne på siden og læs mere om, hvad du finder i vandkanten. Eller tag på fossilekspedition med en naturvejleder sammen med GeoCenter Møns Klint. Læs mere om ekspeditionerne ved Møns Klint via linket her på siden.