Cykelferie på Møn

Skal du og din familie på cykelferie, skal I tage til Møn. Her kan I få rørt benmusklerne, mens I nyder de idylliske omgivelser. I kan både ankomme på to hjul via Berlin-København-ruten, N9 eller fragte cyklerne via bilen eller leje dem her. Ankommer I via N9, anbefaler vi, at I drejer ind på N8, så I ikke går glip af et af Danmarks største og vildeste naturvidundere: Møns Klint. Lejer I cyklerne hos os, har vi forslag til Panoramaruter, I kan køre som endagsture. Er du til ekstreme forhold, anbefaler vi en mountainbiketur ved Møns Klint. Se folder nedenfor.

Du kan også cykle ad Munkevejen - en cykelrute, der fører dig forbi steder, som vidner om kristendommens udbredelse. Husk i den forbindelse af holde cykelpause ved Borre Kirke og Magleby Kirke på Møn - begge Danmarks første cykelvenlige vejkirker

Panoramaruter - ture med udsyn

På mountainbike

Play Video

Se film om mountainbikeruten

Play Video

Familietur på Oldtidsruten

Play Video

Cykeltur mellem Vordingborg og Møn

Play Video

Cykeltur mellem Kalvehave og Møn

Planlæg cykelferien

Sejlende cykelstier

I sommerferien 2016 sejler færgen Ida, færgen Møn og postbåden Røret fra Nyord i fællesskab mellem farvande mellem Sydsjælland, Falster, Møn og Nyord. På den måde kan cykelturen på en af de 4 Panorama cykelruter i Vordingborg kommune og Oldstidsruten på Vestmøn kombineres med en smuk sejltur. Et maritimt turpas giver giver adgang til 3 enkelture om bord af et eller alle tre veteranskibe og gode tilbud eller gratis ydelser hos flere lokale virksomheder. Turpasset kan købes om bord på skibene samt på tirsdagsmarked i Stege oggælder fra 28. juni 2016 til med 3. september 2016. I de 4 havne Bogø, Kalvehave, Stege og Nyord er der indrettet cyklist pauserum, hvor man nyde sin madpakke, se på sejltider og finde inspiration til oplevelser i nærområdet. Velkommen til de sejlende cykelstier.

Download Oldtidsruten

Cykeltur gennem det vestlige Møn

Støttet af: LAG Vordingborg

Projektet er støttet af: