Kalvehave

Kalvehave er den første by, du møder, hvis du kommer via Møn og Møn-broen, eller den sidste by, hvis du skal videre til Møn fra Sydsjælland. Kalvehave er således bindeled mellem Møn og Sydsjælland og et af Vordingborg kommunes knudepunkter. Ikke mindst for cyklister, som kan gøre et stop ved Kalvehaves cykelservice, BroBike, der ligger på den internationale cykelrute mellem Berlin og København.

Lejrskoler på Møn

På denne side finder I et udvalg af de lejrskoler, som I kan booke jer ind på.

Læs mere via linkene på denne side.

Find også links til sider om transport, så I kan planlægge turen hertil.

Ro i kajak langs Møns kyster

Du kan bl.a. lægge til ved Camping Mønbroen, tage på kajakture ved Møns Klint eller deltage i Møn Rundt, mens du lader pagajen flyde gennem vandet.

En tur i kajak er en helt anden måde at opleve Møns unikke natur på. Har du ikke selv en kajak, kan du låne en hos Camping Mønbroen.

Snyd ikke dig selv for en uforglemmelig oplevelse på vandet i en kajak ved Møns kyster.

Tag på snorkeltur med GeoCenter Møns Klint

Dykning og snorkling ved Møns Klint

Naturen på Møns Klint er noget helt særligt. Det ved alle, der har følt suset i maven, stående på klintens kant med den storslåede udsigt over Østersøen. Stejle kridtskrænter møder havet i den cirka 6 km lange kyststrækning, som vidner om, hvordan mægtige gletsjere under den sidste istid skubbede den gamle kridthavbund op, og Danmark blev født. Men det allerbedste er skjult for de fleste; her skal man ned under overfladen for at få den unikke oplevelse.

Overnatning i shelter eller telt på Møn

En god måde at overnatte på, når I er på Møn, er i det fri ude i den mønske natur. Her kan I få det bedste ud af naturen, bage snobrød eller grille jeres egen friskfangede fisk på bål, tage en dukkert og varme jer i soveposerne med udsigt til bølgen blå og Møns Klint.

I kan enten medbringe jeres eget telt eller overnatte i et shelter. Klik på linkene i højre side for at se oversigten over sheltere og steder, hvor I kan slå jeres eget telt op,

Havne på Møn

Naturligvis kan I ankomme til vores ø via en af vores mange hyggelige havne på Møn. Klik jer videre på denne side og læs mere om, hvordan I holder ferie til søs i Møns havne.