Cykelferie på Møn

Skal du og din familie på cykelferie, skal I tage til Møn. Her kan I få rørt benmusklerne, mens I nyder de idylliske omgivelser. I kan både ankomme på to hjul via Berlin-København-ruten, N9 eller fragte cyklerne via bilen eller leje dem her. Ankommer I via N9, anbefaler vi, at I drejer ind på N8, så I ikke går glip af et af Danmarks største og vildeste naturvidundere: Møns Klint. Lejer I cyklerne hos os, har vi forslag til Panoramaruter, I kan køre som endagsture. Er du til ekstreme forhold, anbefaler vi en mountainbiketur ved Møns Klint. Se folder nedenfor.

Du kan også cykle ad Munkevejen - en cykelrute, der fører dig forbi steder, som vidner om kristendommens udbredelse. Husk i den forbindelse af holde cykelpause ved Borre Kirke og Magleby Kirke på Møn - begge Danmarks første cykelvenlige vejkirker

Panoramaruter - ture med udsyn

På mountainbike

Se film om mountainbikeruten

Play Video

Familietur på Oldtidsruten

Play Video

Download Oldtidsruten

       Cykeltur gennem det vestlige Møn

I sommerferien 2016 sejler færgen Ida, færgen Møn og postbåden Røret fra Nyord i fællesskab mellem farvande mellem Sydsjælland, Falster, Møn og Nyord. På den måde kan cykelturen på en af de 4 Panorama cykelruter i Vordingborg kommune og Oldstidsruten på Vestmøn kombineres med en smuk sejltur. Et maritimt turpas giver giver adgang til 3 enkelture om bord af et eller alle tre veteranskibe og gode tilbud eller gratis ydelser hos flere lokale virksomheder. Turpasset kan købes om bord på skibene samt på tirsdagsmarked i Stege oggælder fra 28. juni 2016 til med 3. september 2016. I de 4 havne Bogø, Kalvehave, Stege og Nyord er der indrettet cyklist pauserum, hvor man nyde sin madpakke, se på sejltider og finde inspiration til oplevelser i nærområdet. Velkommen til de sejlende cykelstier.

Planlæg cykelferien

Cykeltur mellem Kalvehave og Møn

Play Video

Projektet er støttet af:

Cykeltur mellem Vordingborg og Møn

Play Video

Del denne side